Sayfalar

4 Ağu 2009

Chat

Msn 9 live plus kullananların dikkatine konuşma pencerenizin altın da '' Chat zorlu bir maratondur'' yazar. Okudum okuyalı koparım o yazıya. İma'ya bak kız mı tavlıyorsun işin zor oğlum der gibi :D Msn 10 çıktığında orda taktiklerde verir. Bak abim/ablam bu böyledir şu şöyledir diye.
Günümüzde msn çok önemli bir öğe oldu. en verimli kullanımı uzaktaki akrabalarla görüntülü konuşmakken. En berbat halide kızları kötü yola düşürme şeklidir. Olmadı mı oldu. İnternette tanışııp buluşan sonrada cesedi bulunan çok insan okuduk gazetelerde.Tabi bilinçli kullanıcı olmayan insanlar bunlar.
Msnde tanışıp evlenenlerde gördük. Yani anlıycağınız msn bir nevi çöp çatan oldu. Ve görüştürdüğü yetmedi taktiklere başladı :D Artık bir metin yazdığınızda tam göndericekken gönder butonun yanına bence çok kaba oldu. Yada biraz daha sert yazmalısın şeklince butonlar koyucaklar ve gönderirken bunlar yanıcak tabi teknoloji bu durdurak bilmiyor.
Ayrıyetten sadece msn değil botlar da var. Merveyi tavla gibi örnek = http://www.botego.com/ korkmayın virüs felan yok bu bot türk arkadaşlar. Zorlu bir kız eğer bi kızı chatte nasıl tavlayacağımı bilmiyorum diyorsanız önce Merve'yi tavlamalısınız. Eğer başarılı olursanız. Sizden oldu demektir.
Gördüğünüz gibi Chat'te teknolojiyle birlikte kolaylıklarda geldi. Artık kızlardan korkmayın :D ..

0 yorum:

Yorum Gönder